Cabecera de TurismoRural.com

  
  
  
  Cerca segons el país
 
Localitat número 12650 (Canals) Versió per imprimir
Informació turística de Canals (Valencia.-Comunidad Valenciana.-Espanya)
Predicció meteorològica per municipi Canals
Información general:
Canals es un municipio de la provincia de Valencia, en la Comunidad Valenciana, España. Pertenece a la Comarca de La Costera. En Lérida también existe una población del mismo nombre.
Historia:
Canals se funda entre los años 1240 y 1250. Fue muy importante durante la dominación musulmana. Su situación privilegiada junto al río Júcar y el Río de los Santos le proporcionaba tierras fértiles. Fue en aquella época cuando se construyeron los canales para aprovechar el agua. De ahí el nombre de Canals.
En "La Torre" de Canals (entonces un lugar y ahora barrio) nació el Papa Calixto III en 1378.
Fiestas Populares y Tradiciones:
Les festes més destacades de Canals són, sense cap dubte, les festes patronals celebrades en honor a Sant Antoni Abad, els dies 16, 17 i 18 de Gener.
Els actes preliminars d'esta festa comencen el 8 de Desembre, dia de la Inmaculada, quan a boca de nit té lloc en la plaça de l'Església la „Nit de la Primera Soca“, referint-se a les primeres branques i llenyes que conformen la tradicional „Foguera“. Esta, constituïx el verdader símbol local i es tracta d'una enorme pira de llenya, sàviament construïda en forma de con i revestida de fulles de pi fresques, en la cúspide del qual (abasta els 30 metres d'altura), es col·loca un taronger. La „Foguera“ canalense és la més alta del món, tal com ho acredita el rècord Guiness que posseïx. Cada any, és batejada amb un nom diferent, fent al·lusió a alguna anècdota sorgida durant la seua construcció o a algun esdeveniment local important de l'any.
Milers de persones presencien la „cremà“ d'este efímer monument, la nit del 16 de Gener, al mateix temps que victoregen el patró amb un „Vítol i vítol al Nostre Patró del Poble“.
La festa adquirix el seu caràcter més religiós el dia 17, dedicat a Sant Antoni Abad, en el que destaquen la Missa solemne del matí i la processó vespertina. Finalment, la festa acaba el dia 18 amb els „Parells“, en el que els festers repartixen caramels i joguets per tot el municipi.
Una vegada transcorregudes les festes, la població dedica un dia a la plantació d'arbres amb l'ànim d'evitar la deforestació.
Mapa
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Per més informació Prem-hi aquí
« Tornar enrere
 
 
Casas rurales y cortijos de Andalucía Casas rurales de Comunidad Valenciana Casas rurales de Extremadura Casas rurales de Galicia Casas rurales de Madrid Casas rurales de Murcia Agroturismo y casas rurales de Navarra Casas rurales de Euskadi-Pais Vasco Casas rurales y enoturismo de La Rioja Casas rurales de Ceuta Casas Rurales de Melilla Casas Rurales de Aragón Casas rurales Región Norte Casas rurales de Asturias Casas rurales Región Centro Casas rurales de Lisboa Casas rurales de Algarve Casas rurales de Islas Azores Casas rurales de Isla de Madeira Agroturismo y casas rurales de Islas Baleares Casas rurales de Alentejo Casas rurales Islas Canarias Casas rurales de Cantabria Casas rurales de Castilla La Mancha Casas rurales de Castilla y León Casas Rurales de Cataluña Turismo Rural en Portugal Casas Rurales de Marruecos Casas Rurales de Andorra Casas rurales de Francia Turismo Rural en Argentina Turismo Rural en Chile Turismo Rural en Uruguay Turismo Rural en Costa Rica
Turisme RuralAlta propietarisTarifes propietarisAcceso PropietariosInformació turísticaQui som? Aviso Legal
2001-2012 TurismoRural Internet S.L.
info@turismorural.com