Pesquisar por País
 
LOCALIDADE Nº 12650 (Canals) Versão para Impressão
Informação Turística de Canals (Valencia.-Comunidad Valenciana.-España)
Previção Meteorológica Significativa de Canals
Información general:
Canals es un municipio de la provincia de Valencia, en la Comunidad Valenciana, España. Pertenece a la Comarca de La Costera. En Lérida también existe una población del mismo nombre.
Historia:
Canals se funda entre los años 1240 y 1250. Fue muy importante durante la dominación musulmana. Su situación privilegiada junto al río Júcar y el Río de los Santos le proporcionaba tierras fértiles. Fue en aquella época cuando se construyeron los canales para aprovechar el agua. De ahí el nombre de Canals.
En "La Torre" de Canals (entonces un lugar y ahora barrio) nació el Papa Calixto III en 1378.
Fiestas Populares y Tradiciones:
Les festes més destacades de Canals són, sense cap dubte, les festes patronals celebrades en honor a Sant Antoni Abad, els dies 16, 17 i 18 de Gener.
Els actes preliminars d'esta festa comencen el 8 de Desembre, dia de la Inmaculada, quan a boca de nit té lloc en la plaça de l'Església la „Nit de la Primera Soca“, referint-se a les primeres branques i llenyes que conformen la tradicional „Foguera“. Esta, constituïx el verdader símbol local i es tracta d'una enorme pira de llenya, sàviament construïda en forma de con i revestida de fulles de pi fresques, en la cúspide del qual (abasta els 30 metres d'altura), es col·loca un taronger. La „Foguera“ canalense és la més alta del món, tal com ho acredita el rècord Guiness que posseïx. Cada any, és batejada amb un nom diferent, fent al·lusió a alguna anècdota sorgida durant la seua construcció o a algun esdeveniment local important de l'any.
Milers de persones presencien la „cremà“ d'este efímer monument, la nit del 16 de Gener, al mateix temps que victoregen el patró amb un „Vítol i vítol al Nostre Patró del Poble“.
La festa adquirix el seu caràcter més religiós el dia 17, dedicat a Sant Antoni Abad, en el que destaquen la Missa solemne del matí i la processó vespertina. Finalment, la festa acaba el dia 18 amb els „Parells“, en el que els festers repartixen caramels i joguets per tot el municipi.
Una vegada transcorregudes les festes, la població dedica un dia a la plantació d'arbres amb l'ànim d'evitar la deforestació.
Mapa
Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Para mais informações Prima Aqui
« Voltar
 
 
Acesso Proprietários
Casas RuralesInscrição ProprietáriosTarifários ProprietáriosAcceso PropietariosInformação TurísticaQuem somos Aviso Legal
2001-2012 TurismoRural Internet S.L.
info@turismorural.com