Recomanat a Berga

BERGA RESORT

Complejo Rural

BERGA RESORT

Berga (Barcelona) España

Informaciò general:

Berga, amb una extensió de 22,54 Km2 pel que fa al seu terme municipal, és la capital del Berguedà i està situada al bell mig de la comarca. Representa el seu punt de confluència econòmica, social i de comunicacions, i sovint se l'ha considerat com la seva síntesi.
La ciutat s'estén al peu de la serra de Queralt i de cara a la vall del Llobregat. El terme municipal originari s'identifica amb el terme parroquial de Sta. Eulàlia, al qual es va annexionar el de La Valldan el 1963.
L'anomenat Eix del Llobregat (C-16 i E-09) recorre tota la comarca en direcció nord-sud. Berga disposa de tres accessos des de l'Eix.
La ciutat de Berga es troba a escassament 30 minuts de Manresa o a 70 de Barcelona-Sud. L'obertura de l'autopista Terrassa-Rubí i l'entrada en funcionament del complex dels Túnels de Vallvidrera han deixat la ciutat a menys d'una hora de la Via Augusta de Barcelona per l'autopista Terrassa-Manresa, l'accés de la qual es troba a 20-25 minuts de Berga a tocar de l'encreuament de l'Eix Transversal (C-25) amb la C-16.
En direcció nord, el Túnel del Cadí (26 kms. de Berga) obre les comunicacions a la Seu d'Urgell (40-45 minuts) i a Puigcerdà (30 minuts).
L'obertura del Túnel del Puymorens a França ha suposat la internacionalització de l'Eix del Llobregat com a ruta de primer ordre entre Barcelona i Toulouse (itinerari E-09 de la UE) i l'obertura de la nostra comarca a aquesta important àrea econòmica francesa.
El nou Eix Transversal C-25 que enllaça les poblacions de Girona i Lleida es troba amb l'Eix del Llobregat a uns 40 quilòmetres al sud de Berga.
És evident, doncs, la situació gairebé privilegiada de la ciutat que esdevé un bon centre des d'on emprendre sortides i excursions a indrets i paratges d'una inusitada bellesa durant tot l'any o accedir a les més importants estacions d'esquí (Rasos de Peguera, Port del Compte, La Molina, Pas de la Casa) en època de neu.

Llocs d´Interès:

- Plaça de Catalunya: La Història de Catalunya mitjantçant relleus en pedra. L'art i la història, son sens dubte, els instruments més poderosos i més necessaris per a aprofundir en el coneixement i en la conscienciació dels homes i dels pobles. I Catalunya, gloriosa en el passat, i esperançada en el futur, té, a la nostra Ciutat, un monument a la història, i alhora un atractiu cultural i urbà profundament identificat en l'esperit dels berguedans.
- Barri Vell: Plaça de les Fonts, Plaça de Sant Joan, Palau dels Peguera, Carrer Major, Plaça del Forn, Placeta Ciutat, Casa Barons, Casa Tomàs Pujol, Quatre Cantons, Molí de la Sal, Plaça de Sant Pere, Ajuntament, Església de Sta. Eulàlia, Voltes d'en Claris, Cal Sarraís, Portal de Sta. Magdalena, Capella de la Pietat, Font de la Rata, Font M.de D. de Queralt, Plaça Maragall y Sant Francesc.

Mapa

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET

Recomanat a Barcelona

Complejo Rural
Berga (Barcelona)
24 alojamientos
104
« Tornar enrere